Logotip de Adolescents.cat

En aquesta il·lusió òptica s'hi amaga un animal: ets capaç de trobar-lo?

per Redacció, el 18 de gener de 2019 a les 11:28
"Només podeu veure aquesta il·lusió òptica si moveu el cap. No és broma". Fa uns dies l'enginyera Michelle Dickinson compartia aquest tuit acompanyat de la següent imatge:

Si heu mogut el cap, o us heu allunyat i tornat a apropar a la pantalla, segurament haureu descobert el gat que s'amaga darrere les barres. Segons explica la neurocientífica Susana Martínez-Conde a Verne, si mirem la imatge de prop, som incapaços de veure l'animal perquè el nostre cervell "redueix la qualitat de visió".

I és que les barres contenen més informació de la que sembla: tenen diferents mides i separacions, fet que ens condueix a concentrar-nos en aquests detalls i a ignorar la imatge general, el gat. En moure el cap, se'ns fa més difícil apreciar aquests matisos i és per això que podem observar la imatge al complet.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: