Logotip de Adolescents.cat

Tothom està dient que Aitana està irreconeixible en aquesta foto: què en penseu?

per Redacció, el 18 de gener de 2019 a les 10:18
L'Aitana ha sorprès els seus seguidors a Instagram amb un canvi de look. A la imatge, feta durant una sessió de fotos per a una revista de moda, la cantant apareix sense el seu característic serrell, amb el cabell arrissat i amb tons rossos.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

✨ #instylefebrero @instylespain ✨ G r a c i a s 💭 @jesusdepaula 🔺 @ghdspain 🔻 @rafagallar

Una publicación compartida de AITANA (@aitanax) el


"Estàs irreconeixible", "Em pensava que no eres tu" i "Diferent, però guapíssima" són alguns dels més de 8.000 comentaris que es poden llegir al seu Instagram.

Actualment Aitana es troba immersa en la segona part del seu disc, Trailer, després que fa uns mesos donés a conèixer alguns dels temes d'aquest àlbum. Pel que sembla, aquesta nova entrega podria comptar amb les col·laboracions de diversos grups, com la de El canto del loco, amb qui la cantant va compartir una foto fa pocs dies.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💡 Que día mas bonito y mágico 💡

Una publicación compartida de AITANA (@aitanax) el

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: