Logotip de Adolescents.cat

Així és la primera tendència de moda absurda d'aquest 2019

per Redacció, el 19 de gener de 2019 a les 10:00
El món de la moda està ple de tendències amb poc sentit: texans amb cremalleres al cul, shorts-tanga, jaquetes "sense" espatlles...Doncs bé, pel que sembla tenim una nova peça per sumar a aquesta llista: els pantalons asimètrics.

Com el seu nom indica, aquests texans presenten un model diferent en cada cama: en una són rectes i cenyits i en l'altre, acampanats i amples. Aquesta peculiar peça de roba és una creació de la dissenyadora Ksneia Schnaider, que ja els ha posat a la venda per...375 euros!

 


Com us podeu imaginar, ni preu ni disseny han convençut gaire els usuaris de Twitter i Instagram, que han omplert els comentaris de crítiques. "Són horrible", "És una de les estupideses més grans que he vist" o "Qui vol portar això?", són alguns dels missatges que es poden llegir. En fi, cadascú és lliure de portar el que vulgui, ara, vendre uns texans a més de 300 euros potser és passar-se.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Would you wear asymmetric jeans? #kseniaschnaider #prefall2019


Una publicación compartida de Ksenia Schnaider (@kseniaschnaider) el






Des d'@AdolescentsiCat parlem amb la Miri Pérez-Cabrero de Masterchef —@mirimchef5—. Comentarem la seva evolució al llarg dels últims mesos i el seu pas pel programa que l'han portat a ser una de les cares més populars del moment. També li preguntarem sobre l'amor o què mira a Netflix i què escolta a Spotify.
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: