Logotip de Adolescents.cat

​Mor una estudiant de 17 anys en precipitar-se pel forat d'una escala en un col·legi de València

per Redacció, el 10 de gener de 2019 a les 12:44
Una estudiant de 17 anys ha mort aquest dimecres en precipitar-se pel forat d’una escala del col·legi El Pilar de València. La Policia Nacional espanyola investiga les circumstàncies del cas i no descarta la hipòtesis que es pugui tractar d’un suïcidi, segons han informat fonts del cos.

Els fets han passat el matí en aquest centre concertat, situat a l’avinguda Blasco Ibáñez. La menor ha caigut des d’un quart pis del col·legi i ha mort a l’acte, per la qual cosa no ha estat necessària la intervenció dels efectius sanitaris. 


Per part de Creu Roja, un equip de resposta immediata en emergències psicosocial s’ha desplaçat al centre a les 13.30 hores per donar suport a l’entorn de la víctima. La Conselleria d’Educació valenciana s’ha posat en contacte amb la direcció del centre per oferir tot el suport a la comunitat educativa i els recursos previstos en el pla per a la convivència a les aules.
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: