Logotip de Adolescents.cat

Flipareu amb els comentaris masclistes que va haver d'aguantar aquesta coneguda actriu

per Redacció, el 9 de gener de 2019 a les 10:50
El famós xef Gordon Ramsay està rebent una allau de crítiques pels comentaris masclistes que va fer a l'actriu Sofia Vergara durant un programa de televisió. Tot i que els fets van passar el 2010, no ha estat fins ara que les escenes s'han fet virals després que l'usuari Jason Bolaños les recuperés i les compartís.

A les imatges es pot veure com el xef fa comentaris sobre el cos de l'artista i fins i tot sobre el seu comportament al llit. I la cosa no acaba aquí, també li toca la cuixa en diverses ocasions.


Tot i que Sofia Vergara mostra que està incòmoda i li demana a Gordon Ramsay que no la toqui i que la respecti, ell continua amb la mateixa actitud al llarg de tot al programa, tal com podeu veure en els vídeos. Inacceptable!
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: