Logotip de Adolescents.cat

​Cepeda penja una foto despullat

per Redacció, el 25 d'agost de 2018 a les 13:45
El concursant d'OT i actual parella d'Aitana, ha sorprès els seus seguidors d'Instagram després de penjar una foto despullat. Ho ha fet aquesta nit.

A la imatge se'l veu a dins d'una dutxa o una banyera, nu i d'esquena a la càmera. S'ha de reconèixer que la foto té un punt d'artística i el cul es veu lleugerament desenfocat.

 
 

Freedom

Una publicación compartida de Cepeda (@cepeda_ot2017) el



El cantant que ha aconseguit més de 14.000 comentaris i 180.000 likes ha acompanyat la publicació amb la paraula «freedom». La llibertat que una persona té de penjar la foto que vulgui del seu cos.

Que penseu que ha volgut dir amb aquest «freedom»?
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: