Logotip de Adolescents.cat

Com és per dins el TecnoCampus? Més de 3.000 estudiants ja hi cursen els seus estudis universitaris

per Redacció, el 20 d'abril de 2017 a les 11:20
Si estàs en aquell moment de decidir a quina universitat estudiaràs, una bona idea per aquest dissabte 22 d'abril és visitar el TecnoCampus durant la Jornada de Portes Obertes. Al llarg de tot el dia, podràs caminar per les instal·lacions del campus i informar-te d'aquells estudis que més t'interessin guiat pels coordinadors dels graus i els mateixos estudiants del centre.

Vols saber tots els graus que pots cursar al TecnoCampus? Clica aquí


Has de saber que, aquests últims anys, s'ha assolit la xifra de 3.159 estudiants que estudien titulacions de grau relacionades en l'àmbit de la tecnologia, l'empresa i la salut. El fet que el TecnoCampus estigui integrat en un parc tecnològic on hi ha 120 empreses, facilita la inserció laboral dels estudiants i també és un element de suport per a tots aquells alumnes que volen posar en marxar el seu pròpi negoci.

Puc anar a estudiar a un altre país?


Aquesta és una de les apostes del TecnoCampus, la internacionalització. Actualment s'han firmat 105 convenis amb universitats de 34 països on els estudiants poden fer estades al llarg de la seva formació.

Informació de la Jornada de Portes obertes del dissabte 22 d'abril:

Lloc: TecnoCampus (Mataró)
Horari: de 10h a 14h i de 16h a 18h

T’agradaria rebre més informació del TecnoCampus?

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: