Logotip de Adolescents.cat

Saps quins són els 5 graus més populars i amb més inscripcions per al curs vinent?

per Redacció, el 31 de maig de 2016 a les 06:00
T'has preguntat alguna vegada quins són els graus que tenen més demanda? Hem parlat amb els amics del Tecnocampus de Mataró i ens han fet aquest rànquing:

Grau en Màrqueting i Comunitats Digitals

[youtubesensepubli]LwG3Oq9K0Uc[/youtubesensepubli]
Molt enfocat a l'emprenedoria, els alumnes del Tecnocampus poden fer pràctiques al mateix centre on hi ha una incubadora d'empreses i més de 130 empreses allotjades.


Per altra banda, des de Tecnocampus sempre es dóna suport a les iniciatives emprenedores dels estudiants a l'hora de crear les seves startups, com el Weekend Challenge o els Premis Creatic.

 Més informació


Grau en Mitjans Audiovisuals
[youtubesensepubli]5bcgE6WMC70[/youtubesensepubli]
Un cop acabat el grau, els estudiants són especialistes en la creació, gestió i realització de productes audiovisuals per a ràdio, directe, televisió, internet...

Els laboratoris d'audiovisuals són molt moderns i disposen de l'última tecnologia.

 Més informació


Grau en Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport (CAFE)
[youtubesensepubli]03bHluW5p9Q[/youtubesensepubli]
Els alumnes que estudien aquest grau al Tecnocampus poden graduar-se amb la Menció Nàutica, fan les pràctiques en instal·lacions esportives del màxim nivell i gaudeixen de la proximitat del mar i el port esportiu de Mataró.

Els objectius són formar especialistes en l'entrenament esportiu, el benestar, la salut i els esports nàutics i les subaquàtiques.

 Més informació


Grau en Infermeria
[youtubesensepubli]BA_onMt6rMQ[/youtubesensepubli]
És un grau amb un programa molt pràctic i un tret diferencial en la metodologia docent: el Centre de Simulació en Innovació i Salut. El CSIS disposa de cinc boxs amb equipaments d’última generació, maniquís, software especialitzat, sistemes de filmació i projecció i espais diferenciats on es poden desenvolupar habilitats i posar en pràctica els coneixements.

Per altra banda, els estudiants fan pràctiques clíniques en les millors institucions sanitàries del país (Consorci Sanitari del Maresme, Hospital Clínic, Can Ruti...)

 Més informació


Doble Grau en Enginyeria Informàtica i Disseny i Producció de Videojocs
[youtubesensepubli]U0IRdpQntHM[/youtubesensepubli]
És una de les dobles titulacions amb més futur professional i que s'ha incorporat recentment a l'oferta del Tecnocampus. El grau està enfocat a formar especialistes en el camp de la informàtica i els videojocs, que està experimentant un fort creixement aquests últims anys i té una gran projecció de futur.

 Més informació

 T'agradaria estudiar algun d'aquests graus i vols més inormació? Omple el formulari:

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: