Logotip de Adolescents.cat
TECNOCAMPUS

​3 dels graus universitaris amb més bona sortida professional

Sabem que no és fàcil el moment de decidir-se a quina universitat inscriure't i triar el grau que vols estudiar. És per això que et proposem tres noves titulacions que podràs fer al TecnoCampus de Mataró.

per Redacció, el 13 de maig de 2015 a les 13:00
 Logística i Negocis Marítims


Grau únic a Catalunya per un sector que cada cop demana més personal qualificat.
+ info



 Administració d'Empreses i Gestió de la Innovació (BAIM, Business Administration and Innovation Management)
 

És un grau impartit en anglès que t'obrirà encara més les oportunitats laborals a nivell mundial. Més informació.
+info


 Doble titulació Fisioteràpia i CAFE
 

És molt interessant fer una doble titulació perquè adquiriràs uns coneixements més amplis i tindràs dues titulacions universitàries en només dos anys. Aquí hi trobaràs tota la informació
+info


 Per què et recomanem el TecnoCampus?

Perquè hi hem estat i hem pogut comprovar que és una universitat molt propera. Els alumnes tenen un tracte directe amb els professors i reben ajuda a l'hora d'emprendre i desenvolupar les seves pròpies idees de negoci.


 Fàcil incorporació al món laboral

El TecnoCampus té una borsa de treball pròpia i acords amb universitats de 16 països diferents on podràs anar a fer part dels teus estudis i pràctiques.

Consulta totes les titulacions del TecnoCampus
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: