Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2004
Comarca: Alacant
Data: 23/07/24 01:08
Amor i narcisisme
Hola bones!
Fa uns mesos vaig començar a parlar amb un noia per insta que vivia relativament prop, ella em pareixia maca i feia temps que li anava darrere. Tot estava bé i em donava indicatius de que li podia començar a agradar (em deia q li pareixia guapa, però jo realment no em volia confiar ja que tenia clar com era i que podia tenir a la noia que vulgues, com s'havia de quedar amb mi?), parlavem diàriament, a casi totes hores i a tots llocs i em feia bromes que realment pareixia que les coses apuntaven a això. Vam quedar un dia i vam estar molt agust, sentia realment molta connexió, i sense fer res més ho vaig passar molt bé. Però va començar a dir-me bromes relacionades amb el meu físic que em xocaven una mica (dient q em quedaria com un pal si feia exercici, inclús em deia que em pareixeria amb gent que si que estava extremadament prima), després tot ho justificava com a que era una broma. Ella que estava caracteritzada pel seu ego desmesurat, era la més maca i a la que molta gent li anava darrere. En aquell mes, ens vam vore 4 vegades més a festes diferents, on si que ens vam enrotllar. Va haver 2 festes d'aquestes que realment en va vendre totalment la moto, em tractava com si forem algo més, m'agafava de la mà davant de tothom i no es separava de mi (en aquest cas estic agraïda perquè va fer que m'obrigués més i deixes vore a la gent com realment era) i vam passar les 2 nits juntes. Al cap de unes setmanes on em feia falses promeses d'un futur incert (ja vindràs a casa meva aquests x dies de setembre, que tindré casa sola), em va dir que havia vist que jo volia tenir algo serio amb ella i ella no volia res serio ara mateix, que simplement no era el moment. (Quan es la persona es el moment i es obvio que jo no era aquesta persona)
Ara fa poc em va tornar a parlar amb una excusa i em diuen que com sap que ja estic millor que busca tornar-me a enganxar.
He buscat informació sobre les persones amb narcisisme i podria tenir un perfil bastant narcisista, vosaltres que creieu?

Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 25/07/2024 12:12
Hola!

Des d'aquí no podem fer aquest tipus de diagnòstic, però sí que ens podem centrar en el que t'ha fet sentir aquesta relació. 

Per una banda t'ha fet sentir molt especial, però per l'altra t'ha fet crítiques desagradables sobre el teu cos (dient que eren broma) i també s'ha allunyat de tu dient que no volíeu el mateix. 

Ara torna a picar la porta. Tu què vols fer? Què necessites? En quin moment has estat més tranquil·la i segura?

Les relacions ens han d'oferir benestar i calma....

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: