Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2005
Comarca: Alt Penedès
Data: 16/07/24 08:21
Embarassada?
Fa uns dies vaig mantenir relacions sexuals per primera vegada. No me’n vaig adonar fins després però el noi es va treure el condó sense dir-me res. Ja fa mesos que, per menjar malament, no em ve la menstruació, però justament ara m’he començat a recuperar i a menjar més. La meva pregunta és si, tenint en compte que fa mesos que no tinc la regla, podria haver quedat embarassada.
Gràcies.
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 18/07/2024 14:23
Hola,

Que la persona amb qui mantens relacions sexuals es tregui el preservatiu sense avisar-te es diu "stealthing" i és un delicte que pot ser denunciat, ja que és un tipus de violència sexual en el que no hi ha el consentiment de totes les persones implicades. Per si vols prendre alguna mesura.

Hauries de fer-te la prova d'embaràs com més aviat millor per sortir de dubtes i poder prendre les mesures corresponents en cas que hi hagi un embaràs.

Una abraçada i gràcies per la consulta!

--



La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de Cristina Albó, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: