Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2010
Comarca: Alt Maestrat
Data: 12/07/24 16:44
Dubtes
Hola! En les tardes per joves on pots anar a fer consultes i això al cap has d'anar acompanyat d'un adult?
I un altre cosa, es que tinc entès que hi ha com unes píndoles del dia següent però per malalties de transmissió sexual, són gratuites? Cada quant es poden prendre?
Moltes gràcies!!
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 18/07/2024 14:14
Hola,

Per anar al servei de Tarda Jove del teu Centre d'Atenció Primària (CAP) no fa falta anar-hi amb un adult i l'atenció és confidencial i gratuïta. Pots buscar el teu centre més proper en el següent enllaç:


Desconeixem l'existència d'aquestes píndoles i dubtem que existeixin, ja que quan hi ha infecció de transmissió sexual s'ha d'acudir el metge i t'ha d'informar del tractament i receptar l'antibiòtic o el medicament més adequat. I és un procés d'uns dies, no es cura d'un dia per l'altre.

Si vas al servei de Tarda Jove, et podran informar de tot això!

Gràcies per la consulta, una abraçada!

--

La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de Cristina Albó, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: