Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2010
Comarca: València
Data: 12/07/24 00:23
Amor
Hola!
Enguany he cursat 2n d'ESO i quan vam començar el curs m'agradava un xiquet. Entre nosaltres dos hi havia molt bon rotllo i de tot fins que en desembre tota la nostra quinta va començar a no parar de dir-nos que si ens volíem i tot, aleshores nosaltres ens vam deixar de parlar (aquesta desició va ser prou d'ell ja que de sobte va decidir deixar de parla-me i de fer-me cas) jo en eixes moment estava molt afectada. A les dos tres setmanes després de deixar de fer-nos cas ell va començar a arrimar-se molt a una altra xiqueta de classe cosa que em donava ràbia ja que a mí seguía agradant-me i tot. Però ara al començament de Juny més o menys va començar a deixar d'agradar-me i de sobte era i és com que em dona asco i no vull saber res d'ell fins al punt que no vull que em toque al pròxim curs en ell en la classe ni res.
El que m'està passant de odiar-lo de sobte i no voler saber res d'ell es normal? I a que es deu?
Jo vaig a una psicóloga i ella sap el que ens va passar i tot però lo de que ja no m'agrada i que li tinc asc ella no ho sap i em fa un poc de vergonya dir-liu, deuria de contar-liu?
Gràcies!
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 18/07/2024 14:05
Hola!

Oi tant! Explica-li a la teva psicòloga!!! Ella et coneix i t'ho sabrà explicar molt millor que nosaltres, perquè fa temps que esteu treballant juntes ;)

Des d'aquí ens apareix la hipòtesis que aquest fàstic podria ser una reacció a la sensació "d'estar esperant" i d'adonar-te que, finalment, ell no canviarà. I llavors podem sentir ràbia cap a nosaltres per no haver-ho vist abans o per tot el que ens ha fet creure l'altra persona. Podria ser això?

Ja ens diràs!
Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.

Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: