Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2011
Comarca: Barcelonès
Data: 08/07/24 22:15
Pubertat 123
Bon dia,
Fa un any ( quan tenia gairebe 12 anys)q vaig notar per primera vegada q els mugrons em feien mal quan els apretava. Tingeu en conte q fins aleshores, el pediatra mhavia dit q no tenia cap signe de pubertat. Doncs ara, noto q el lareola em comença a sobre sortir del pit, i q el mugro no em sobresurt pero d vegades si q el noto una mica inflat. Sota el pit, em noto com un bulto dur. Doncs, magradaria saber si ñuc anar a qualsevol metge de manera gratuita i confidencial (anar sola) i q em pugui revisar els signes de pubertat de manera completa. No mimporta si em toquen els pits o qualsevol cosa. Puc anarhi sola??? He de demanar cita previa??? Es confidencial??
Em podeu donar la llista dels llocs de barcelona on ho fan??
Gracies
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 16/07/2024 12:26
Hola,

Sí! Seria important que anessis al metge per poder revistar-se tots aquests signes. Et pots dirigir al servei de Tarda Jove del teu Centre d'Atenció Primària (CAP). És un servei d'orientació i assessorament per a joves fins a 24 anys sobre salut sexual i reproductiva. L'atenció és confidencial i gratuïta. No cal demanar hora prèvia. Pots buscar tel teu centre més proper en el següent enllaç:


Una abraçada i gràcies per la consulta!

--



La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de Cristina Albó, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: