Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2000
Comarca: Baix Ebre
Data: 07/07/24 22:53
Relació
Hola! Porto quasi tres anys en una relació amb una noia, però ara ja m'estan sorgint dubtes. Jo me l'estimo molt i es una persona molt important per a mi. Últimament noto com que no tinc les mateixes ganes que abans i discutim sovint. Jo si que m'he plantejat deixar la relació o parlar-ho seriament, pero no em veig sense ella. Em sabria molt greu per ella i la seva familia, que m'han acollit molt be. Porto un temps pensant, pero no aconsegueixo arribar a cap conclusió. S'ha de dir que quan estic amb ella i fem coses diferents, estic bé.
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 15/07/2024 10:21
Hola!

No és fàcil prendre aquesta decisió perquè sovint es barregen moltes coses i moltes persones de l'entorn compartit. Però en una relació de parella, una vegada assegurades les bases de la relació: complicitat, seguretat i benestar (amor sa), és important observar si hi ha il·lusió. Si hi ha ganes d'iniciar un projecte en comú. I és un ingredient essencial per valorar si volem continuar una relació o no. 

Com estàs d'il·lusió?

Pensa-ho tot el temps que necessitis. És important per poder prendre una decisió...

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: