Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2005
Comarca: Gironès
Data: 07/07/24 21:24
No aconsegueixo correm
Bones, m'agradaria saber perquè no aconsegueixo venir-me tot i estar bastanta estona tocant-me o tenint relacions amb la meva parella. Merci per tot.
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 12/07/2024 11:26
Hola,

El procés d'autoconeixement de la sexualitat és un procés lent i d'exploració. És important conèixer la pròpia anatomia i anar descobrint quines parts t'exciten més, com t'agrada tocar-les, acariciar-les, la intensitat, quin moviment, etc. Per fer-ho pots posar-te un mirall entre les cames per observar com són els teus genitals i jugar amb ells.

D'igual forma, no tot recau en els genitals, també és interessant descobrir altres zones erògenes del teu cos i descobrir què i com t'exciten més tocar-les o observar-les.

En la sexualitat tenen importància tots els sentits, així que pots jugar, a més amb el context (amb la temperatura, la llum, la música...) per poder crear el teu espai on sentir-te còmode i poder gaudir.

És important que l'orgasme no sigui l'única finalitat, ja que, si només et focalitzes amb això, és probable que no gaudeixis tant de les diferents sensacions i això dificulti més arribar a l'orgasme.

Recorda que per gaudir plenament és important tenir autoconeixement de la pròpia sexualitat!

Una abraçada i moltes gràcies per la consulta!

--

La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de Cristina Albó, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: