Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2009
Comarca: Segarra
Data: 06/07/24 01:01
Necessito ajuda, no se ni per on començar
Hola, ( avans que res, soc Asperger per si serveix d'alguna cosa) em sento malament, no m'agrada sortir de festa, però em sento pressionada a fer-ho, de totes formes, no m'agrada, no tinc gaires amics, i no m'hi entenc gaire bé amb els pocs que tinc, em sento molt sola i trista fa ja més de mig any, sento que ningú m'entén, intento compensar tot això sent molt productiva, fent esport i aixecant-me molt aviat, però em sento igual de buida i sento que em falta alguna cosa, al veure l'instagram de gent les històries quedant amb amics o pitjor, de festa, sempre acabo plorant i molt enrabiada, visc en un poble on no en puc fer de noves amistats, mai he parlat d'això i estic desesperada... Faig tot el que puc, però no sé que més fer. Jo encara no em he fet ni un pico, i tothom del meu voltant es ficava al llit amb gent als 13 anys, a part que odio el meu físic, tot i ser productiva i fer coses que crec que són bones per mi, sento que els dies em passen sense haver fet res i que cada dia és la mateixa merda faci el que faci, em sento molt sola, i on visc, no en puc fer de amics, em sento tan rara i m'ho han dit tants cops que ho sóc... Em sento un fracàs, tot i que la gent opina que tinc moltíssims talents i que tothom es sorprèn al veure les meves destreses, però de què serveix, si cada dia em vaig apagant més...em sento inútil, perquè sento que tothom em passa al davant i jo m'atrasso, i tot i encantar me la soledat, li tinc por a quedar-me sola
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 15/07/2024 10:19
Hola!

Ostres... quin mal llegir la teva consulta... Ningú mereix sentir-se així...

La teva condició de TEA podria explicar moltes de les dificultats i entrebans que ens descrius a la consulta i per això ens fa plantejar: reps suport psicològic? Formes part d'algun grup/associació amb altres persones amb el mateix diagnòstic?

Potser seria interessant poder-hi dedicar un espai a totes aquestes emocions que se't generen relacionades amb la interacció social. Com ho veus?

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: