Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2008
Comarca: Terra Alta
Data: 04/07/24 23:55
masturbació
hola,
he intentat masturbar-me uns quants cops, pero quasi mai ho faig, ja que no tinc temps o no en tinc ganes, i quan en tinc ganes no acabo de trobar-li el gust.
es a dir no es que m'ho passi malament, pero no se si es que no estic prou excitada o que no se com fer-ho, ja que pel clitoris ho noto mes, pero quan em poso els dits no noto res i no se com he de moure els dits, a mes, em fa por fer-me mal. a part, quan ho faig m'acabo "aborrint " perque no trobo el que m'agrada i me'n canso o em poso nerviosa.
a part, si en un futur tinc novio i volem fer-ho, em fa cosa no coneixer el meu cos i no saber el que m'agrada i llavors no poder dir-li.
per cert, he estat mirant altres consultes i no se'm obren les fotos i els videos, no se si soc l'única a la que li passa.
moltes gracies
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 08/07/2024 11:02
Hola, 

L'òrgan sexual més poderós és el cervell. És per això que és important que quan tenim relacions sexuals, siguin en solitari o compartides, estiguem tranquil·les i relaxades. Procura deixar-te anar, no voler controlar la situació constantment i recorda que hi ha moltes més zones del cos que són sensibles. Et pots acaronar la pell, els pits...

Quan ja coneguis totes les parts, aleshores pots començar a explorar-te a nivell tàctil. T'adjuntem un video on unes estudiants d'infermeria ensenyen com estimular les diferents parts de la vulva amb una maqueta:

BOJWa8takY 

Una abraçada i gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
@Helenangelpsico
www.helenaangel.com

--

La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: