Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2003
Comarca: Baix Ebre
Data: 03/07/24 14:47
Testicles
Hola! No sé si el que us vull demandar ho podeu respondre però tinc un dibte i no se amb qui consultar ho. Fa dos dies que estic amb grip i amb febres altes (39) i la cosa es que noto els testicles molt calents i a vegades fins i tot em fan una mica de mal. Es normal? M’hauria de preocupar??? Gràcies!
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 08/07/2024 10:58

Hola! Efectivament no et podem ajudar perquè no som metges... Esperem que estiguis més bé, però et recomanem anar al metge perquè et revisi. És important que li expliquis bé tots els símptomes, també el dolor i escalfor als testicles. Si no saps on anar, pots anar al servei de Tarda Jove del teu CAP més proper.

Per qualsevol altra cosa, som aquí! una abraçada.

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge 

Moltes gràcies per la teva consulta!

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: