Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2006
Comarca: Alt Camp
Data: 02/07/24 23:35
Missatge anterior
Bona nit,
sé que no soc ningú per demanar-ho, però crec que hauríeu d'esborrar la consulta que us van fer el dia "26/06/24 23:01". No sé si la seva consulta és de veritat o mentida, però em sembla indignant penjar aquesta consulta públicament quan se suposa que passa per moderadors abans. Aquest cas hauria de ser denunciable i poder fer un seguiment en privat. Que a aquesta persona se li remogui la consciència (com dieu en la resposta) no té importància. Per més jove que sigui. Aquí la persona afectada és la germana de 4 anys. Hauríeu de posar límits en el que publiqueu.
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 03/07/2024 13:04
Bon dia. La teva frustració i ràbia són compartides. Des d'Adolescents.cat vam prendre mesures des del primer moment i el fet que hagi sortit publicada temporalment té un sentit. Ens sap greu que hagis interpretat que ens és igual, perquè no és així. Les psicòlogues i tota la resta de l'equip som les primeres que treballem dia a dia per tenir un món millor per a totes. Agraïm la teva preocupació i que ens hagis escrit. Quedem a la teva disposició pel que calgui.
Una abraçada

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge

Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: