Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 1999
Comarca: Alt Empordà
Data: 30/06/24 16:44
Sense ganes de parlar
Hola!

Fa unes setmanes que noto que no tinc ganes de parlar amb ningú. O sigui, no es que no tingui ganes de quedar (que pràcticament tampoc) sinó que si estic asseguda en algun lloc, se'm fa molt pesat que em vinguin a dir alguna cosa. No és que jo estigui fent res que necessiti concentració, sinó que simplement penso "ai no, quina mandra, que no vingui aquí". Em preocupa perquè ja fa moltes setmanes que em passa. Si estic prenent alguna cosa amb algú em passa igual. Penso "no tinc ganes de parlar". I la cosa és que no és per cap motiu en especial 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♂️
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 12/07/2024 11:17
Hola!

Nosaltres tampoc podem saber exactament per quin motiu estàs així, però és veritat que a vegades tenim temporades que estem més obertes al món (i ens relacionem més amb les altres persones, tenim ganes de fer coses noves i de tenir més activitat). I d'altres temporades on estem més cap endins (volem activitats calmades, poca gent i converses selectives...)

Et reconeixes en aquests patrons?

Una abraçada! 
--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: