Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2009
Comarca: Selva
Data: 29/06/24 20:45
Tinc un problema d’amiga lesbiana
Hola, avui he quedat amb una amiga que m’agrada, jo penso que també li ahrado però no estic segura, ella em va dir que pensa que és lesbiana.
A la quedada d’avui hem donat un parell de voltes al poble i després hem anat al parc (hem anat fins al parc compartint un paraigües perquè plovia una mica, no molt). Al parc ens hem assegut en un gronxador gran amb forma de teranyina i hem parlat estant esquena contra esquena. Ha començat a ploure més i s’escoltaven trons, per aquesta raó cadascuna ha agafat un paraigües i hem anat a la seva casa, quan hem arribat les dues estàvem molt xopes encara que jo ho estava més, hem entrat a L’ascensor per anar a casa seva i allà m’ha remenat (com acariciant) d’una forma molt maca el cabell mullat (tinc el cabell bastant curt, com els nois de l’insti), m’ha agradat molt quan ho ha fet. Quan hem arribat a casa seva he conegut a la seva mare i hem anat a l’habitació de la meva amiga (la amiga i jo, la mare no) i m’ha deixat un pantaló seu ja que la meva faldilla estava molt xopa (la meva camiseta també ho estava però no tant) les dues ens vam canviar de pantalons. Ara ella te la meva faldilla a casa seva i jo tinc els seus pantalons a casa meva.
Després d’estar una estona a casa seva i de que ens diguéssim coses maques l’una a l’altra, ella m’ha acompanyat fins a casa meva (ja no plovia) i ens hem fet una abraçada per acomiadar nos (es la primera vegada que ens acomiadem així, jo he pres l’iniciativa i m’ha agradat molt).

No se si dir-li que m’agrada o esperar una mica més, m’agradaria rebre algun consell siusplau.
És la millor persona del planeta❤️

També m’agradaria dir que soc neurodivergent ( soc autista i TDAH), siusplau, dona algun consell que sigui clar, no vull embolics a la resposta.

No se se sabria dir-li que m’agradaria parlant i tinc l’opció de dir-li per escrit en una llibreta que a vegades utilitzo amb ella per comunicarme més facilment, ella diu que és adorable❤️🌙

Que hauria de fer??

Gràcies (perdo per escriure tant)

Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 12/07/2024 11:15
Hola!

Quin dia més bonic, no? Sembla que mica en mica aneu agafant més confiança. 

Nosaltres no podem dir-te què sent ella, però sembla que està còmoda amb tu (per la seva comunicació no verbal). Així que, si més endavant vols confessar el teu amor, endavant!

I fes-ho de la manera que et sigui més fàcil per tu, tot estarà bé!

Ah! i moltes felicitats per prendre la iniciativa de fer-li una abraçada! És un gran gest ;)

PD: si vols avui li pots escriure que t'ha agradat molt la tarda d'avui ;)

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: