Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2009
Comarca: Selva
Data: 28/06/24 23:37
Sagnar
Soc una noia i m’he masturbat més d’una vegada, penso que s’ha trencat l’himne ja que se que no només es pot trencar tenint relacions sexuals amb penetració sinó que també amb activitats com esport, montar a cavall o la masturbació, també se que el sagnar pot durar més d’un dia però la sang no és molt abundant, el que pasa és que m’ha pasat dues vegades i no se perquè.
Una vegada em va sortir sang, i després d’un temps em va tornar a pasar i cap de les dies vegades era sang menstrual, no estic segura de si és normal.
No se si hauria d’acudir a un metge, en cas d’haver d’acudir hauria d’acudir a un ginecòleg, no? Mai he acudit a un ginecòleg. Si ets menor d’edat (14 anys) has d’entrar acompanyada del pare o la mare?
Gracies.
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 03/07/2024 11:52

Hola! Pel que ens expliques sí que et recomanem que t'ho puguin revisar per assegurar-te que tot està bé. Pots anar al servei gratuït de Tarda Jove del teu CAP més proper. Allà t'atendrà una llevadora de manera gratuïta i et podrà revisar i ajudar en tot el que necessitis. Et recomanem per l'edat que sí que t'acompanyi un adult/a de confiança. No tinguis por d'expressar-te, sabem que fa vergonya però la sexualitat és súper natural!

Aquí estem pel que necessitis, una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge 



Moltes gràcies per la teva consulta!

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: