Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2010
Comarca: Berguedà
Data: 26/06/24 23:01
NO SE QUE HE FET
L'altre dia estava a casa, mentre que de cop hem va agafar un calenton.
Vaig anar a la dutxa pero quan vaig passar per l'habitacio de la meva germana petita de 4 anys, just s'estava ficant el pijama i hem vaig ficar molt molt hot, vaig entrar a l'habitacio i li vaig preguntar si sabia que era fer l'amor, hem va dir que no, pero que era, aixi que com sempre hem diuen els meus pares ho he de fer de forma dinamica aixi que, si ho vaig fer, vam tenir relacions sexuals, hem va agradar molt ja que tenia la vagina molt petita, i a ella tambe, pero vam quedar en que no li diriem als papes.
Pero a ella li va sortir sang de la vagina aixi que li vaig tapar amb unes gases, que puc fer??
Se que us pensareu que es una broma pero no ho es, hi estic molt cagat!! Es un abus?
GGracies
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 02/07/2024 12:48
Hola, 

Com estàs? Entenem que si ens vas escriure és perquè et remou la consciència i estàs preocupat. Què et sembla si m’escrius a mi directament i així et podem atendre de forma privada i personalitzada?

El meu correu és lcentellas@adolescents.cat

Agraïm que hagis fet el pas d’escriure’ns perquè el secret implica una manipulació, per tant no t’ho quedis per tu, no seria positiu per a ningú. Així que espero el teu missatge i poder-te atendre correctament. Què et sembla?

Fins aviat,

Laura

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge


Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: