Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2002
Comarca: Baix Llobregat
Data: 26/06/24 17:01
Sounding
Hola! Vull practicar sounding però no se com començar. Les barilles que venen al sexshop del barri son molt amples i voldria començar amb coses més estretes que tinc per casa com palletes però em fa por fer una infecció. Com puc prevenir ho? Si no provaré amb el meu dit petit o li demanare a la parella. Gràcies!
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 28/06/2024 11:11
Hola,

No sabem quina edat tens, però aquesta pràctica pot tenir conseqüències greus com infeccions, incontinència urinària, disfuncions, entre altres. Així doncs, no et recomanem que introdueixis cap objecte per la teva uretra que no estigui pensat per a aquest ús.

Una abraçada,

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
www.helenaangel.com

--



La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: