Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2003
Comarca: Baix Empordà
Data: 25/06/24 22:52
La regla
Hola,
En dos setmanes i mitjà tinc un campus d'esport amb activitats aquàtiques molt intens. Em toca la regla just per anar. Sabeu si hi ha manera d'avançar la regla una setmana de forma natural? Quan trigaria a venir-me ... Quines conseqüències pot tenir si avancés intencionadamemt el període? No sé si s'hauria de preguntar per aquest canal O em podeu respondre, si és que si ho agrairia
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 28/06/2024 11:07
Hola,

No hi ha mètodes naturals garantits per avançar o endarrerir la menstruació de manera segura i efectiva. La menstruació està regulada per un cicle hormonal complex.

Et recomanem que vagis algun dia al servei de Tarda Jove del teu municipi perquè la llevadora pugui orientar-te i explicar-te amb detall el funcionament del cicle menstrual i quines opcions hi ha per regular-lo.

Una abraçada i gràcies per la confiança!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
www.helenaangel.com

--



La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: