Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2009
Comarca: Vallès Oriental
Data: 13/06/24 18:45
No sé si m'agrada aquest noi
Hola,

Vull fer una consulta sobre una situació que em té una mica confosa. Al meu institut hi ha un noi que va a 2n de l'ESO. Jo vaig a 3r de l'ESO. L'any passat em vaig fixar en ell, però després vaig deixar de prestar-li atenció. Tanmateix, fa un mes em va enviar una sol·licitud d'amistat a Instagram de sobte, la vaig acceptar i ell també va acceptar la meva sol·licitud.

Ara m'he tornat a fixar en ell. No el veig gaire per l'institut, però a vegades ens trobem. Just el dia que em va enviar la sol·licitud, feia dos dies que em mirava molt. No estic segura de si m'agrada o no, però crec que podria agradar-li a ell.

M'agradaria rebre algun consell sobre com procedir en aquesta situació. Seria bona idea consultar-ho amb les meves amigues i decidir amb elles si escriure-li per Instagram o no, ara que comença l'estiu? Em faria molta vergonya trobar-me'l pels passadissos i que em mirés després d'haver-li escrit.

A més, no sé gaire bé com iniciar la conversa a Instagram. No vull simplement dir "hola" i després no saber què dir-li si em pregunta què passa.

Gràcies.
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 25/06/2024 12:40
Hola!

Aquest és un tema que pots compartir amb les teves amigues i gaudir-ne molt!! Aquesta incertesa de no saber si li agrades a una persona, els nervis per escriure-li alguna cosa, la por a no tenir conversa, el comentar què t'ha dit... son temes que pots compartir amb elles!

Si vols escriure-li, fes-ho!
Si vols esperar que ell t'escrigui, espera!
Si vols aprofitar que penja una història i comentar-la, pots fer-ho!

Pots fer el que et vingui de gust! Us heu començat a seguir mútuament i això vol dir que l'interès és mutu, per tant, a veure com evoluciona... ;)

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: