Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2006
Comarca: Vallès Occidental
Data: 08/06/24 14:20
Regla amb dolor
Bon dia,

Avui m'ha vingut la regla pel dematí, just al despertar-me, i em feia molt de mal. Després he anat a esmorzar per pujar el sucre i ha empitjorat. Mai m'havia fet tant de mal. Llavors, just després de menjar, he vomitat tot el que havia menjat al lavabo, cosa que no m'havia passat mai abans. El meu dubte és si això és normal o hauria de consultar la meva metgessa? I si hi ha alguna pastilla que pugui rebaixar el dolor. També, hi ha alguna causa específica, com nervis, que pugui haver provocat això? Perquè aquesta setmana he acabat la selectivitat i potser això ha influit.

Moltes gràcies per la tasca que feu i bones vacances.
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 12/06/2024 11:06
Hola,

Et recomanem que ho consultis amb la ginecòloga o llevadora perquè pugui valorar-ho. Les causes poden ser diverses i el tractament, en cas que sigui necessari, l'ha de pautar la metgessa especialista. Per tant, si tens menstruacions molt doloroses, és important revisar-ho.

Pensa també que potser aquest mes s'han ajuntat diverses coses: final de curs, selectivitat, menstruació... i pot ser que hagi afectat el teu cicle menstrual.

Esperem que hagi anat molt bé la selectivitat!

Una abraçada i gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
www.helenaangel.com

--



La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: