Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2008
Comarca: Baix Penedès
Data: 03/06/24 09:50
Depilació làser al penis
He començat a fer-me la depilació làser intima, que inclou el penis i els testicles a part del cul. Vaig preguntar si amb el làser als testicles em puc quedar esteril i em van dir que no. Es veritat?
A partir de quina edat em puc fer làser al penis o es recomenable? Ja que tinc 16 anys i no em van preguntar.
Quan la noia m’agafa el penis per moure cap als costats o avall i amunt tinc una erecció com mai i s’em destapa el gland devant seu…per sort em va dir que així dura li va millor per pasar la maquina ja que no esta arrugada i hauria d’estirar la pell per fer-ho. Pero no se si es veritat o u diu per tranquilitzarme o li agrada veurela dura? I ja quan pasa la maquina del làser sobre el penis em dona molt de plaer i he d’aguantar per no ejacular. No sé si soc l’únic noi que li pasa o a tots els que s’ho fan tenen aquesta sensació. A part no m’agradaria ejacular allà en plena depilació, no se si pot pasar? Si es normal? I si puc fer algo o ho simplement pot pasar? Pero no m’atreveixo a parlar-ho amb ella. A més jo soc verge i ella te 19 anys i es molt maca.
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 05/06/2024 11:56
Hola,

Pel que fa a les consultes que ens realitzes sobre els efectes secundaris de la depilació o l'edat en la qual pot realitzar-se el làser, les hauria de respondre un especialista en dermatologia.

En relació amb les altres consultes, pot passar que si t'estan estimulant els genitals, pugui donar-se una erecció. És un mecanisme autònom que no pots controlar. Probablement no arribis al punt d'ejacular, però si veus que estàs incòmode o no et sents a gust, pots demanar a la professional que està fent el tractament que s'aturi un moment.

Una abraçada i gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
www.helenaangel.com

--



La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat. 

Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: