Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2010
Comarca: Barcelonès
Data: 27/05/24 14:53
Les meves companyes
Hola,volia que maconçelleu que podria fer per que vaig començar el curs amb un grup de companyes de la meva classe tot anaba molt bé fins que poc a poc em vaig donar compte de que m'estavan deixant de costat. Em vaig donar compte per que quan arribava a classe no em deien ni un hola
m' ignoraven sempre feien els grups de treball sense mi, sense dir-me rés.
Vaig parlar amb elles i l'hi vaig començar a dir que estava notant que no em feien cas que no em saludaven i que feien les coses sense mi.
i elles ya saben que no són l'únic grup amb el que em sento bé a la classe ja que tinc més amigues pero estan en altres classes. Només em passava amb elles per que a la classe l'altre és gent es fica amb mi i em feien i em fan sentir insegura a la classe.
Gràcies i bon dia
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 04/06/2024 11:47
Hola!

Ens sap greu que estiguis vivint això... no és agradable que els companys i companyes et facin sentir així...

És natural no tenir una amistat amb totes les persones amb qui comparteixes aula, però cal treballar per ser un bon/a company/a. I sembla que no ho estan fent. 

Així doncs... potser el millor serà que comencis a posar distància i deixis d'intentar "arreglar" les coses. Tu ja els has comentat com et sents i si elles continuen fent el mateix... ja t'està donant informació. 

Centra't en tu i en les persones que sí que et tracten bé. 

Una abraçada molt forta!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.

Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: