Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2011
Comarca: Barcelonès
Data: 23/05/24 17:38
Jo
Hola, últimament em canvia molt l'humor. Desde com la setmana passada, a l'institut estic com susceptible, més callada del normal i quasi no ric amb les meves amigues, cosa super rara perquè normalment ric per qualsevol cosa. No sé que em passa. Si que és veritat que últimament tinc molts dubtes al meu cap, però no ho sé.
Moltes gràcies
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 03/06/2024 10:18
Hola!

Ostres, doncs mira els canvis d'humor son habituals en l'adolescència, però també és veritat que si tenim un mal dia o estem molt atabalats pensant en d'altres coses, el nostre estat d'ànim també canvia. 

No vulguis mantenir-te sempre estable, deixa que les coses t'afectin i que et canvii el teu estat d'ànim. Som humans i el dia a dia ens afecta. 

Si veus que durant un mes continues així, torna'ns a escriure per veure si hi ha quelcom que et preocupa i que et provoca aquest malestar. 

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: