Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2011
Comarca: Serra de Tramuntana
Data: 23/05/24 15:28
Dubte semen
Hola, primer de tot vull donar-vos les gràcies per tota la feina que feu, de veritat que em resoleu molts dubtes sorgits.

ara la meva contulta. Jo estic amb una noia que es diu Maria i el cognom no ho diré per la privacitat. Amb ella estem molt be des de ja fa temps i ara amb la edat que etenim, que ja som molt grans ens hem plantejat fer sexse vaginal.
Jo no tinc diners i a sobre em fa molta vergonya anar a comprar condons, per aixo he pensat que estaria be com a anticonceptiu fer-ho per les nits perque aixi els Espermatozoides dormen i no sortirien a passejar quan ho fem.

moltissimes gràcies. espero que em sapigueu resoldre el dobte.
Adeu i bon dijous.
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 29/05/2024 12:44
Hola,

Els espermatozous no dormen, per tant, si no feu servir cap mètode anticonceptiu, hi pot haver un embaràs no desitjat.

A més, el preservatiu és l'únic mètode anticonceptiu que, a més de prevenir l'embaràs, protegeix de les infeccions de transmissió sexual. Ara bé, perquè sigui efectiu és important utilitzar-lo correctament.

A Catalunya, també es poden aconseguir preservatius de manera gratuïta en els serveis d'atenció a la salut sexual i reproductiva (ASSIR), en alguns centres d'atenció primària (CAP) o en els punts d'informació juvenil, entre d'altres.

Una abraçada i gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
www.helenaangel.com

--



La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: