Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2011
Comarca: Barcelonès
Data: 21/05/24 18:24
La parella de la meva mare
Hola, els meus pares es van separar quan tenia molts pocs anys i tant la meva mare com el meu pare van trobar una altra parella amb la que actualment encara viuen, amb la parella del meu pare hem porto genial, però amb la de la meva mare actualment sempre discutim i ens barallem. La meva mare i la seva parella van tenir una filla: la meva germana i jo noto que a ella la parella de la meva mare no li diu res i a mi m'ho questiona tot. Ja no se que fer, perque a la meva mare l'hi estressa que ens barallem i jo no li vull fer passar malament.
Moltes gràcies.
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 03/06/2024 10:07
Hola!

Ostres, les famílies enllaçades poden ser complexes i no son fàcils de construir. Per això és molt important poder parlar i explicar com ens sentim. 

Parla amb la teva mare, explica-li com et sents i escolta com ho veu ella. Potser pots fer coses amb la parella de la teva mare i tornar a connectar. A vegades el dia a dia ens distancia i ja no ens enrecordem de les coses que sí que ens uneixen. 

Confia en la teva mare, ja veuràs com hi haurà canvis. 

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: