Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2010
Comarca: Pallars Jussà
Data: 20/05/24 19:59
Estic preocupada per la meva amiga
La meva amiga està molt malament: s'autolesiona, no menja perquè es veu gorda, entre més i no se que fer, la vull ajudar perquè estic molt preocupada
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 28/05/2024 10:18
Hola moltes gràcies per explicar-ho. És molt important que si tens coneixement d'aquesta situació ho expliquis a un adult de confiança d'aquesta persona perquè la pugui ajudar.Tot i que s'enfadi, pensa que com a amiga és el millor que pots fer. La situació pot ser molt greu i posar en coneixement d'això a un adult pot solucionar-ho. No ho dubtis, un cop passi t'estarà molt agraïda. Si no saps bé com explicar-ho, o no saps com fer-ho i creus que et podem ajudar truca'ns (Associació Contra l'Anorèxia i la Bulímia 93 454 91 09). Una abraçada molt forta!

--



La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de Sergi Lencina, psicòleg expert en alimentació



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: