Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2008
Comarca: Alta Ribagorça
Data: 20/05/24 19:06
soc la de la altra consulta
hola, sóc la de la consulta del 25/04/2024 titulada: estic farta ja.
em vau demanar si podia explicar-vos una mica si era una cosa pròpia del meu caràcter o bé si era nova. (per si no us recordeu trctava d'ansietat, d'estar pensant tot el dia en el que passarà, en si succeirà alguna cosa que m'avergonyirà, etc.) doncs bé, es una cosa que va començar a finals de l'any passat i que aquest any ha estat encara pitjor, fins al punt de no anar al cole per por al que podrà passar a qualsevol classe (és a dir, sempre tinc una preocupació concreta: per exemple, es que l'altre dia algú em va veure fent alguna cosa vergonyosa i em fa por que digui alguna cosa i m'avergonyeixi) per posar un exemple. Encara que només vegi a aquella persona cinc minuts al dia, sóc capaç de no anar a l'escola per evitar moments vergonyosos.
això m'agobia molt i no sé com combatre-hi. siusplau ajudeu-me.
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 03/06/2024 10:06
Hola!

Gràcies per respondre'ns!

Doncs mira, si és quelcom que ha aparegut ara nou i que t'està començant a complicar la vida (pots deixar de fer coses obligatòries o per plaer per culpa d'això), potser seria important que demanessis ajuda professional i fessis un bon tractament psicològic. 

L'ansietat és quelcom que pot ser molt invalidant, així que si ja estàs patint aquestes limitacions i estàs canviant la teva vida, cal parlar-ne amb la teva família i demanar ajuda professional. 

Esperem haver-te ajudat!
Una abraçada molt forta!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.

Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: