Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2006
Comarca: Barcelonès
Data: 20/05/24 13:07
està molt enamorat però crec que no sento el mateix
Hola, soc una noia de 17 anys i porto quasi un mes amb la meva segona parella.

ens vam coneixer arrel de que em va demanar l'insta i vam començar a parlar, em sento molt còmode amb ell però es nota que ell està molt enamorat i per part meva no ho sento. Amb la meva primera parella notava que estava enamorada de veritat (la relació està totalment superada) i em preocupa no sentir el mateix (si que m'agrada, sinó no hauria començat la relació en un inici però sense ser molt fort).

no sé si esperar-me un temps per veure si m'enamoro de veritat o parar-ho ja, perquè no vull fer-li mal. El simple fet de plantejar-me tallar la relació em fa pensar que no l'estimo tant com per a tenir una relació però no ho sé. És molt bon noi, es preocupa molt per mi i de veritat que és un amor per això no vull fer-li mal però tampoc vull "mentir-lo" i allargar alguna cosa que no va enlloc.

Sé que ho hauria de parlar amb ell però tinc por d'això. algun consell? (a part de parlar-ho)
què faig? m'espero a veure que sento? tallo la relacio?

gràcies
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 03/06/2024 10:05
Hola!

Doncs mira, és veritat que hi ha amors que neixen des de la intensitat i el "flechazo", però d'altres neixen de la calma i la tranquil·litat. I les dues històries son igual de vàlides i son històries d'amor. 

Dit això, si tu sents que, tot i que és un bon noi, no t'acaba d'agradar o que no estàs convençuda de la relació, potser és un bon moment per tallar i veure com et vas sentint. És important que una relació ens aporti benestar i il·lusió... i si falta algun d'aquests ingredients.... 

Esperem haver-te ajudat una mica, 
Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: