Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2006
Comarca: Garraf
Data: 20/05/24 00:27
Divuitè aniversari i no sé què fer
Hola!

La meva consulta està més relacionada amb una inseguretat meva amb les amistats. El tema és que d'aquí poc faig els 18 i havia pensat quedar amb alguns amics i amigues per anar a prendre alguna cosa per celebrar-ho tranquil·lament, però la cosa és que jo no sóc del seu grup d'amics de sempre perquè vinc d'un altre lloc i sento que serà avorrit perquè tampoc no acabo de ser 100% de cap dels dos grups d'amics que voldria convidar. He de dir que això és cosa meva, no és que em facin buit o em deixin de banda, simplement tampoc sóc un persona especialment graciosa i sento que potser seria raro. Però com són els 18, també sap una mica greu no fer res...

Què en penseu al respecte? Hauria de fer-ho igualment i passar una estona amb ells i elles o simplement cel·lebrar-ho a casa amb un parell de familiars?

Moltes gràcies.
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 03/06/2024 10:04
Hola!

Ho pots fer tot!! Pots fer una celebració amb la teva família, íntima i amb el focus posat en tu i pots proposar un pla amb aquestes amistats noves per celebrar els teus 18 anys!

Si tu tens ganes de celebrar-los amb ells, endavant!!!

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: