Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2008
Comarca: Maresme
Data: 19/05/24 23:18
Com es treu?
Hola,
He tingut relacions sexuals amb la meva parella fa poc i es de les nostres primeres vegades. El cas és que no va aguantar i es va córrer dins, i es va trencar el preservatiu. No vull dir-ho als meus pares perquè no saben res. No sé si prendre'm la pastilla del dia de després i si tindrà efectes secundaris, i no sé com netejar mho per estar segura que no queda res dins al 100%. Que faig? Em compro un test d'embaràs? Vaig directament a la pastilla? 😩

Moltes gràcies
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 22/05/2024 11:12

Hola, entenem que estiguis preocupada. No sabem si al final has près la pastilla del dia després. Però sinó el que et recomanem és que vagis a visitar-te al servei de tarda jove del teu CAP més proper. Allà et podran guiar. Fixa't també en si et ve la menstruació quan toqui, i si no és així et fas un test d'embaràs a partir del primer dia de retard.

Per qualsevol cosa, ens tens aquí!

pd. assegureu-vos sempre que els preservatius estiguin en bon estat

Una abraçada


--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge



Moltes gràcies per la teva consulta!

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: