Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2011
Comarca: Barcelonès
Data: 14/05/24 21:59
Pits
Hola bon dia,
des de aquest estiu noto q tinc com uns petits bultos sota els mugrons. Ho vaig preguntar el meu metge i em va dir q es perq estic comencant la pubertat. Doncs m'agradaria saber si a les tardes joves q es fan als caps em poden avaluar com va el ''desenvolupament'' dels pits i si tota la pubertat va bé. A mes de si poden saber mes o menys per el meu desenvolupament i tal mes o menys quan em vindra la regla. Si no pot ser si hi ha una altre opcio per fer-ho i mirar el desenvolupament de manera gratuita i sense els meus pares. Tinc 13 anys. moltes gracies....!
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 22/05/2024 11:01

Hola! A vegades pot ser perfectament normal tenir alguns bonys als pits, però si segueixes dubtant o vols un seguiment, sí que pots aprofitar el servei de tarda jove del teu CAP més proper. T'atendran gratuïtament i et diran si cal fer un seguiment o no ;) Això sí, al ser menor de 16, t'haurà d'acompanyar un adult/a de confiança. 

Una abraçada!


--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge 



Moltes gràcies per la teva consulta!

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: