Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2002
Comarca: Barcelonès
Data: 14/05/24 00:29
que faig?
dissabte nit vaig tenir relacions sexuals amb un noi que per un mal entés entre els dos es va acabar corrent dins meu. no tinc diners per comprarme una pildora i penso que després d'haver passat 3 dies ja no fa efecte, d'altra banda tampoc estic empadronada a Cataluña i nse si hi ha alguna forma que m'atenguin i poder aconseguir la pastilla gratuitament. A tot això sense que s'assabentin els meus pares, estic indecisa i amb por. Tampoc tinc cap mena de contacte amb aquest noi.
Gràcies!
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 14/05/2024 19:05

Hola! Et recomanem que vagis al teu Centre d'Atenció Primària (CAP) de referència i demanis hora amb la llevadora o amb el servei de tarda jove. Allà t'atendran gratuïtament i també et poden fer el tractament que faci falta de manera gratuïta. No sabem si ets a temps a prendre la pastilla del dia després, probablement ja no, però et donaran atenció i et faran el seguiment de manera totalment gratuïta.

Una abraçada i sobretot utilitzeu sempre preservatiu! no només per prevenir embarassos no desitjats, sinó també per protegir-nos de ITS.


--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge



Moltes gràcies per la teva consulta!

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: