Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2009
Comarca: Gironès
Data: 13/05/24 22:57
AMIGUES
Hola, crec que les meves amigues a vegades parlen entre elles per decidir si venen o no i així jo em quedo sola a classe, ja que no conec a ningú.
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 27/05/2024 11:21
Ostres...

Doncs si això és veritat, és quelcom molt desagradable i manipulardor.... Potser hauràs de decidir si aquestes persones son les que vols al teu costat. 

Sabem que fer amistats pot ser complicat o que pot fer-se una muntanya, però és important envoltar-nos de persones que ens fan bé. 

Si vols, parla'n amb el tutor o tutora que et pugui orientar sobre quines persones de la classe podrien encaixar amb tu. No tinguis prejudicis, estem segures que encara no has descobert què tens en comú amb altres persones del grup ;)

Nosaltres seguim aquí, escriu-nos quan ho necessitis!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: