Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2004
Comarca: Barcelonès
Data: 13/05/24 13:18
Salvaslip diaris
Tinc un problema i és que sempre utilitzo salvaslips, ja sé que no és recomanable, però no trobo cap altra alternativa. Els faig servir perquè tinc bastant flux i a vegades (quan realitzo més esforç físic, estic nerviosa, tinc tos, etc.) tinc pèrdues d'orina. Si no porto salvaslip em mullo molt les calces, però no m'agrada portar sempre perquè alguns dies em genera picor i si el porto molt temps seguit una mica de mala olor. Què puc fer? Res més m'ha servit.
Gràcies per la vostra ajuda!
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 22/05/2024 11:17
Hola,

Com bé dius no és recomanable utilitzar salvaslips cada dia... pensa que a l'adolescència i en diferents moments del cicle és normal que la quantitat de flux vaginal augmenti.

Sovint hem normalitzat les petites pèrdues d'orina, però no ho hauríem de fer. Així doncs, et recomanem que demanis hora amb la fisioterapeuta de sòl pelvià i també amb la ginecòloga perquè puguin valorar aquestes pèrdues d'orina i aquest excés de flux vaginal que comentes.

Una abraçada i gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
www.helenaangel.com  

--

La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: