Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2003
Comarca: Tarragonès
Data: 10/05/24 00:26
No se que fer
Hola, us demano ajuda perquè estic molt confosa. Tinc un grup de quatre amigues i una d’elles ja no queda molt amb nosaltres. Ens diu que no te ganes, o no te diners, o no te temps. Ho entenem perquè ens podria passar a qualsevol. Pero, despres surt de festa amb altres amigues que té o se’n va a sopar amb elles. Ja li hem dit indirectament que ens sembla lleig i ella em va dir també de forma indirecta (per un tik tok) que tot i que una persona sembli estar feliç pot tenir molts problemes i estar trista. Per tant, jo sé i entenc que te problemes pero no entenc perque sempre troba una excusa per no quedar amb nosaltres. No se que fer perque sempre que he parlat d’aquest tema s’enfada i es posa a la defensiva dient que no ha de donar explicacions a ningu.
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 27/05/2024 11:16
Hola!

Doncs sembla que no està preparada per tenir aquesta conversa i explicar-vos què està passant...

És cert que ella té tot el dret a quedar i veure's amb qui vulgui! i vosaltres heu de respectar la seva decisió (tot i que entenem que us pugui ferir). 

Així doncs, pots enviar-li el missatge que tu estaràs allà per quan ella en vulgui parlar, per si necessita alguna cosa. Mostra't disponible i deixa que ella vagi al seu ritme... (a vegades tenim pressa per resoldre algunes coses i cada persona va a un ritme diferent). 

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.


Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: