Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2003
Comarca: Barcelonès
Data: 05/05/24 15:00
Aprensió al sexe?
Holaaa,
M'agrada una persona (és correspost) però em costa molt iniciar un acostament sexual, ni que sigui petons (picos no conten). Ns exactament pq, potser la falta d'experiència (només m'he liat una vegada, fa molt temps i no va ser com esperava), tot i que dubto que això a ell li molesti. Es que em sento fatal pq en tinc ganes però em fa molt respecte fer el pas. Crec que tb mintimida tota la pressió que gira al voltant de les relacions sexuals pq se "suposa" que a la meva edat ja saps el què t'agrada i tens un cert bagatge en el tema. La sensació de no saber que fer m'atabala. I alhora ell tampoc pren massa iniciativa, suposo que per no pressionar-me O fer res que jo no vulgui, ja que, a més, som amics. Les situacions en què es donen aquests moments de més vulnerabilitat (en que ens mostrem més carinyosos) es casi sempre quan ens acomiadem i per tant estem en llocs públics (portal de casa), ens ha passat varies vegades i ns com fer que sigui diferent pq al final sempre ens acabem quedant els dos mirantnos sense fer res quan la tensió que hi ha entre nosaltres és insuportable. Ns si en un altre espai, amb més privacitat, potser em seria més fàcil deixar-me anar i que la situació avances una mica.

Em preocupa que s'acabi cansant de mi per tot això, tot i que em tranquil·litza saber que li agrado, ja que si només volgués sexe hauria intentat més moviments amb mi O ho hauria deixat estar (o això m'agrada pensar).

Moltes gràcies per avançat!!!
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 10/05/2024 15:28
Hola, 

No sabem si sent amics, has pogut compartir amb ell com et sents, potser podries parlar amb ell i explicar-li el que et passa, que sents que tens ganes de fer-li un petó o de liar-te amb ell però que et talles, que et fa cosa que us surti només en el moment de despedir-vos. 

Parleu i potser amb ell podeu desencallar aquesta vergonya o aquest nervi.

Una abraçada i gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicologia - Sexulitat - Parella
www.helenaangel.com

--



La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: