Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2002
Comarca: Baix Llobregat
Data: 02/05/24 11:17
No noto res amb el preservatiu
Hola! Tinc un problema i es que quan ho faig amb la meva parella amb preservatiu, mai acabo... No sabem com fer-ho, ja que no volem que ella s'hagi de prendre pastilles ni res.
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 10/05/2024 15:26
Hola,

Potser podeu provar altres marques de preservatius que t'ofereixin sensacions diferents i t'ajudin a poder "acabar". És important revisar també la talla. 

Recordeu que l'objectiu no ha de ser arribar a l'orgasme, sinó passar-ho bé. A vegades estem tan pendents de si arribarem o no, que els pensaments no acompanyen a que l'experiència sigui excitant i es converteix en un examen, independentment del preservatiu.

Una abraçada i gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
www.helenaangel.com

--



La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: