Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2003
Comarca: Barcelonès
Data: 01/05/24 17:06
Sortir de dubtes
Fa un any em vaig fixar amb un noi que viu a la mateixa residencia que jo. Vam parlar i vaig sentir tanta química i tant bon rotllo que em va començar a atraure físicament. Em posava súper nerviosa quan el veia i era incapaç d'articular paraula, per tant només el mirava i ell a mi igual. Llavors ell va començar a mirar-me de dalt a baix quan estàvem sols o bé quan estàvem a prop, un dia es va acostar moltíssim a mi i em va mirar fixament primer i després va somriure, intentava asseure's on estava jo i parlar-me, etc... El problema és que té novia, pero es veu que és una relació súper tòxica amb moltes banyes, jo no vull res serio amb ell, només treuem la tensió sexual i ja està perque m'atrau moltíssim. Llavors el que he pensat és en dir-li el que sento jo i dir-li que sé que te novia pero que si tallen o el que sigui i vol tenir algo físic amb mi que m'ho faci saber. Perquè de veritat que cada cop que ens mirem noto que la tensió es mútua, i es cert que aquest any la cosa s'ha refredat perquè no coincidim gaire, però cada cop que ho fem noto molta atracció, llavors si ho noto tant fort és que ha de ser per part dels dos. No sé què n'opineu del tema i si veieu que és bona idea dir-li per tal de que ho sàpiga i que si vol que sàpiga que te via directa amb mi, perquè jo estic molt confosa i no sé què pensa ell de mi ni res i penso que parlar cara a cara és el millor i més aprofitant que vivim junts literalment.
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 22/05/2024 07:41
Hola!

Doncs si tu ho tens clar i necessites aquesta conversa, endavant!

Des d'aquí no podem saber què sent ell, només podem dir-te que l'única manera de comprovar si quelcom és mutu és a través de la conversa i el compartir. És a dir, de conèixer-vos una mica i començar alguna conversa... A veure com evoluciona...

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: