Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2006
Comarca: Vallès Occidental
Data: 29/04/24 15:55
Fa molt de temps que em fa gràcia una persona però no pasa res entre nosaltres
Estic confosa i no entenc que em pasa amb ell. Hi ha un noi que m’agrada desde fa molt de temps però mai ha pasat res entre nosaltres i nose si pasara algo. No ens parlem i ens vaiem molt poc, però els cops que ens vaiem sempre el pillo mirant-me, nose si ell sent algo per mi o no. O si jo li estic donant masa morbo al tema, però se que m’agrada i ell nose si sent el mateix. Cap dels dos dona el pas, a mi em fa vergonya parlar-li pero quan coincidim algun lloc sempre el saludo la primera i ell quan em veu no em diu ni hola, nose si li caic malament o li faig una mica de vergonya.
Merci !
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 17/05/2024 11:27
Hola!

Doncs quan ens agrada una persona i no hi hem parlat mai, el primer que hem de fer és desbloquejar la conversa. Hem de poder apropar-nos-hi i començar algun tema de conversa. Així podrem comprovar si el que ens agradava d'aquesta persona és real o només una idea que ens hem fet d'ella. 

Independentment de saber què sent per tu, primer cal el primer pas de començar una conversa. Ja saps què li diràs?

Una abraçada!!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: