Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2005
Comarca: Vallès Occidental
Data: 24/04/24 16:38
m'estic tornant boja?
hola adolescents,
resulta que tinc novio a distància i portem tres mesos sense veure'ns. l'enyor molt, però aquest no és el problema. el que passa és que últimament i de fa mesos ja em fan massa curiositat les sex positive parties de barcelona i el saló eròtic de barcelona on pots conèixer actor porno, i a més m'he imaginat que passaria si em trobés un company de la coral que canta super bé a una sex positive party, que es posaria, si duria màscara o no, etc.
a més, estic seguint a instagram artistes eròtics i m'estic fent moltes rallades al cap amb els artistes que ho dibuixen, per que també m'imagino com serien al llit.
en resum: estic desenvolupant unes fantasies molt rares des de que sóc major d'edat, em masturbe pensant en elles, i no sé com explicar-li al meu novio. tinc suport d'un amic a qui li puc explicar però em sento extranya.
què puc fer?
moltes gràcies per tot el que feu
què puc fer amb aquesta cu
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 10/05/2024 15:22
Hola,

Les fantasies poden ser simplement això, fantasies que la teva imaginació crea, que t'exciten i et fan passar una bona estona. Fantasiejar en alguna cosa no vol dir voler portar-ho a la pràctica, sovint les fantasies són només això, fantasies. 

Una abraçada i gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
www.helenaangel.com

--



La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: