Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2011
Comarca: Alta Ribagorça
Data: 22/11/23 16:45
INNOVAR AMB LA MASTURBACIÓ FEMENINA
Hola,
sé que és un tema molt escollit i gastat, i sento per si us canseu responent el mateix potser.
Pero m’inquieta una mica, o més aviat tinc curiositat.
Em vaig començar a masturbar de petita, no sé ben bé quants anys tenia. Sempre ho feia amb una mena de peluix que tenia. Ho feia quan m’assegurava que ningú no em veia, pero tenia por o em pensava que estava mal fet i que només ho feia jo. Pero m’he anat fent gran i he descobert que no.
El problema es que sempre ho faig igual, fregant amb un peluix. I ho provat amb els dits, pero com que no em dóna resultats, es que bàsicament no sento absolutament res, no ho torno a fer. Si que es veritat que potser he de provar-ho més cops, pero com que amb el peluix ja em sento bé…
Pero vull innovar i sentir diferents tipus de plaer.

Moltes gràcies, de debò!
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 28/11/2023 15:03
Hola, 

Moltes gràcies per escriure'ns! El més important és que primer de tot et coneguis bé, et deixem una imatge per a que puguis mirar-te amb un mirall la vulva i que puguis detectar totes les parts:

GVqTzgGhEkJbY7

Quan ja coneguis totes les parts, aleshores pots començar a explorar-te a nivell tàctil. T'adjuntem un video on unes estudiants d'infermeria ensenyen com estimular les diferents parts de la vulva amb una maqueta:

BOJWa8takY algunes usuàries del consultori ens diuen que no poden veure el vídeo, t'adjuntem un article on explica diferents formes d'estimular-se:

;

Una abraçada i gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
www.helenaangel.com

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: