Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2006
Comarca: Baix Llobregat
Data: 17/11/23 16:15
Eyaculacio
tinc 17 anys i mai he aconseguit que em sortí semen com el que em dit es un tipus de líquid transparent ? Això significa que soc estèril ? Es normal? potser quan el meu cos es desenvolupi una mica més sorti blanquinos(normal) ?
Per posar una mica de context jo estic en un tractament hormonal amb testosterona me la posen cada mes.Això perquè tinc un retrats de la pubertat per la meva edat però el cas esque porto un any i mig o dos amb això i ja han hagut molts resultats 10cm d’altura en l’últim any,m’ha crescut pèl púbic bastant però pel que estic preocupat es per això l’eyaculacio.(el problema de retrats hormonal ara ja no es molt heavy la meva estatura es de 1,70 i com els meu pares son alts el mes probable es que creixi mes)

Un altre cosa es que si segueixo creixen de altura tambe em pot créixer el penis ja que estic creixent o si tinc 17 anys encara creixi el penis no em creixerà més?
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 27/11/2023 12:36
Hola,

En aquest cas i estant en tractament hormonal, et diríem que ho consultessis amb el teu metge. Sabem que a vegades pot fer vergonya consultar sobre aquests aspectes, però quan es tracta de salut, això és el que ha de prevaler. Veuràs que et quedes molt més tranquil si pots comentar aquests neguits que tens.

Pel que fa al creixement, encara estàs en període de desenvolupament, per tant, encara podrien donar-se canvis corporals. Igualment, és una cosa que també pots consultar amb el teu metge, i més, pel tractament hormonal que estàs seguint.

Una abraçada i gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
www.helenaangel.com

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat. 


Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: